diumenge, 13 d’octubre del 2024

2024-10-13 - 70 anys de Bodega Eduardo


Aniversari, 70 ni més ni menys, de la mítica i popular "Bodega Eduardo" del carrer Joaquim Valls de la Prosperitat. Tot apunta a un nou cicle i que els també populars Ángela i Ángel tanquen i, esperem totes, algú n'agafi el relleu mantenint-ne l'essència i caràcter popular. Molta sort tant als que en surten com als que entren. 

Bodega Eduardo 70 anys


 

dissabte, 12 d’octubre del 2024

Festa de les Cultures 2024


Segona edició de la Festa de les Cultures, una trobada antiracista i anticolonial d'entitats, col·lectius i veïnat per reivindicar la diversitat del nostre barri. 

  Homenatge a 9B Acull, Danses del món y Concert de Pinan 450F i DJ Soumeya.

2024-10-11 - Festa de les Cultures 2024

 


La segona edició de la Festa de les Cultures, una trobada antiracista i anticolonial d'entitats, col·lectius i veïnat per reivindicar la diversitat del nostre barri. 

Activitats:

  • 17.30 h: Homenatge a 9B Acull, amb parlaments i mostra de projectes.
  • 18 h: Danses del món: taller de danses xineses, afrocolombianes i samba.

Organitza: Associació Veïnal de Prosperitat i Casal de Barri Prosperitat.

dissabte, 5 d’octubre del 2024

Sopar de Entitats Casal de barri de Prosperitat.



Sopar de Entitats  Casal de barri de Prosperitat. 04 09 2024

 


Ahir divendres vàrem celebrar la trobada - sopar de les entitats del barri que formem part del nostre estimat Casal de barri de Prosperitat. Com sempre va haver-hi les presentacions de les noves entitats, les reivindicacions de les ja consolidades i l'exposició de nous projectes.

A més després va haver-hi un bo i sa pica-pica creat is servit per les companyes de la cooperativa @rudascoperativa

Com a cirereta també vàrem poder gaudir de l'espectacle Bostikianes que és un espectacle de titelles i música amb veu cantada en directe. Aquest sorgeix de la necessitat d’explicar com ha sigut i és el rol de la dona en moltes etapes de la vida. Un recorregut vital que fem a través d’un titella, perquè el distanciament d’aquest llenguatge ens permet parlar de moltes coses. El punt de partida és la vellesa, la dona-memòria, representada per Anna Maria Bostik. Una iaia que pateix “diogenisme musical”, que no pot evitar cantar, i a través de la música ens parla de les emocions de tota una vida.

Laura Guiteras, amb la seva meravellosa veu, canta i manipula, sota l'atenta mirada d’Ariadna Martí.