dissabte, 13 de juliol del 2024

22è Festival de Blues disparat amb fotografia tradicional

 


Doncs sí, cada any faig el gruix de fotografies del Festival de Blues de Barcelona, de tots els dies del festival, amb fotografia química, la de tota la vida. Carrego la bossa amb un munt de rodets i a disparar a tort i dret. També, no us vull enganyar, porto una petita càmera digital per tenir-ne resultats molt més immediats i així poder posar-ne a les xarxes socials una petita mostra de cada concert.

Enguany, per donar-hi més emoció, per un problema tècnic amb la meva càmera, vaig haver de prescindir totalment del fotòmetre. Per sort la càmera de recolzament digital, va poder-me orientar aproximadament, de la quantitat de llum i més o menys vaig poder complir amb el meu objectiu.

Però bé, el més destacat va ser la música, els músics i tot el bon ambient del festival. 

Us deixo aquí un enllaç amb TOT el festival en ordre cronològic. Les actuacions de divendres amb Joan Pau Comelles acompanyat del guitarrista Joan Escudero . El trio d'harmòniques Harmonica Showdown format pels grans Knock Out GregSteve Weston. i la "nostre" Sweet Marta i per finalitzar, un beterà de l'harmònica a l'estil de Chicago. Des dels EUA en Billy Branch acompanyat de la seva gran banda repleta de figures. Dissabte amb  Noa & The Hell Drinkers, la increïble veu de Tia Carrol (amb la seva banda) i finalment el gran John Nemeth & The Blue Dreamers. Tot un luxe